Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Επιτυχιών συνέχεια για την κερκυραΐκή κωπηλασία στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιουλίου στην Καστοριά.
Οι κερκυραίοι κωπηλάτες πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση παίρνοντας:
ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5Η ΘΕΣΗ.
Πιο συγκεκριμένα κατέκτησαν:
· 2η νίκη στο σκιφ παίδων με τον ΔΑΦΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

· 3η νίκη στην τετράκωπο κορασίδων με τις: ΠΟΖΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΡΑΨΩΜΑΝΙΚΗ ΣΟΦΗ – ΒΡΑΧΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΤΣΟΠΑΡΔΗ ΣΟΦΙΑ.

· 3η νίκη στην τετράκωπο με πηδαλιούχο με τους: ΧΕΙΜΑΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ – ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΕΚΤΟΡΑ – ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ – ΒΛΑΧΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ & ΠΗΔΑΛ. ΜΑΚΡΗ ΑΝΤΩΝΗ.

5η θέση στον τελικό της δικώπου άνευ με τους ΚΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΚΗ.

Αξιοσημείωτο της πολύ καλής εμφάνισης του Ν.Α.Ο.Κ ήταν η κατάκτηση της 6ΗΣ ΘΕΣΗΣ στην τελική βαθμολογία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , μεταξύ 30 ομίλων απ’ όλη την Ελλάδα.
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ. συγχαίρει τους αθλητές – αθλήτριες και τους προπονητές: ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ και ΓΚΟΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ για τις πρόσφατες επιτυχίες του τμήματος , όπως επίσης και τον έφορο του τμήματος Κο ΒΛΑΧΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.
Παράλληλα ευχαριστεί θερμά το Νομάρχη Κέρκυρας Κο Πουλημένο Στέφανο και τους συνεργάτες του, για την φιλοξενία που παρείχαν στους αθλητές μας κατά τους χειμερινούς μήνες στο χώρο των κατασκηνωσεων του ΠΙΚΠΑ στα Γουβιά,όπου και πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας τους .
Επίσης το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Ι.Ο.Κ για την ευγενική του προσφορά, να παραχωρήσει τις εγκαταστασεις του ομίλου για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.