Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΕΣΣΕΝ Ο ΔΑΦΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με 21 αθλητές κι αθλήτριες αναχώρησε σήμερα Τετάρτη η Εθνική ομάδα κωπηλασίας προκειμένου να συμμετάσχει στην διεθνή ρεγκάτα του Έσσεν της Γερμανίας που θα διεξαχθεί στην ομώνυμη πόλη το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου.


Στην πρώτη διεθνή εμφάνισή τους για το 2011 οι Έλληνες κωπηλάτες θα πάρουν μέρος σε 14 αγωνίσματα το Σάββατο και άλλα 16 την Κυριακή προκειμένου οι ομοσπονδιακοί προπονητές να βγάλουν τα πρώτα τους επίσημα συμπεράσματα για τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Ο πρωταθλητής του Ν.Α.Ο.Κ Αλέξανδρος Δαφνής το Σάββατο θα αγωνιστεί στο σκίφ των ανδρών ηλικίας κάτω των 23 και την Κυριακή στο σκίφ των ανδρών

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Κώστας Κοντομανώλης και Χρόνης Βλασταρίδης ενώ αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ και έφορος Εθνικών ομάδων Γιάννης Λυτσάκης.

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ, ο Έφορος του κωπηλατικού τμήματος, οι προπόνητες και όλοι οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Κ. τού εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στις 28 Απριλίου – 1 Μαίου , διεξήχθη το 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων & Ανδρών – Γυναικών στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.


Το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ επέστρεψε με δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο και με μεγάλη αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον, αφού η κατηγορία παίδων που συμμετείχε σε μεγαλύτερες κατηγορίες - τα πήγε πάρα πολύ καλά!!!

Ο Ν.Α.Ο.Κ. συμμετείχε με 7 πληρώματα από τα οποία τα πέντε πέρασαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους κατακτώντας τα τρία μετάλλια και την 6η θέση της γενικής κατάταξης . Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

• ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)

• ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΑΝΕΦ ΕΦΗΒΩΝ : ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ )

• ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)

• ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: 4Η ΠΑΝΕΛ. ΘΕΣΗ ( ΑΤΣΟΠΑΡΔΗ ΣΟΦΙΑ – ΒΡΑΧΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΜΑΜΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ )

• ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΕΦΗΒΩΝ: 5Η ΠΑΝΕΛ. ΘΕΣΗ ( ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΠΟΥΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΣ)

• ΣΙΦ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 5Η ΠΑΝΕΛ. ΘΕΣΗ (ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΒΑΣΩ)

• ΣΙΦ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 9Η ΘΕΣΗ (ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΒΑΣΩ)

• ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ: 13Η ΘΕΣΗ ( ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΚΗΣ )

Την αποστολή συνόδεψε ο έφορος του κωπηλατικού τμήματος Βλάχος Χαράλαμπος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ συγχαίρουν τους Αθλητές και τους Προπονητές του Τμήματος της Κωπηλασίας για όλη τους την προσπάθεια και τους εύχονται πάντα διακρίσεις!!!