Σάββατο 27 Απριλίου 2013

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 12οι ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Απριλίου οι 12οι  Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας, με τη συμμετοχή περίπου 80 αθλητών και αθλητριών από επτά Ομίλους.
Στους αγώνες, τους οποίους διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, έλαβαν μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, ο Αίολος Μυτιλήνης, ο Άτλας Μυτιλήνης και ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης.
Eπίσης έλαβαν μέρος και δύο ακόμα Όμιλοι, που προσκλήθηκαν τιμητικά από τους διοργανωτές, ο Ναυτικός Όμιλος Κέρκυρας και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος Πειραιά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 6 πληρώματα και οι Κερκυραίοι αθλητές κατέκτησαν 4 μετάλλια, 3 ασημένια και 1 χάλκινο, καθώς και 2 τέταρτες θέσεις.  

 
 
 
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • Ατσοπάρδης Παύλος - Σκιφ Παίδων 
  • Βλάχος Στέφανος - Σκιφ Παίδων Ανάπτυξης 
  • Σγούρος Αριστείδης & Γεωργοτάς Γιώργος - 2x παίδων ανάπτυξης 

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

  • 2xπαίδων – Γραμμένος Σπύρος & Μολυβάτος Στάθης
 
4Η ΘΕΣΗ

  • Νάκα Κων/να  - Σκιφ κορασίδων
  • Σουβλάκης Γιάννης – Σκιφ ανάπτυξης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση αγώνων κωπηλασίας όπου η εμφάνισή τους ήταν άκρως επιτυχημένη και αποτελεί υπόσχεση για μελλοντικές διακρίσεις.

Τους αγώνες και τις απονομές παρακολούθησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής, Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος.

Στη διάρκεια των απονομών επάθλων και μεταλλίων, βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ Τηλέμαχος Γαβαλάς και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής ως παλιοί παγκόσμιοι πρωταθλητές, γεγονός που αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας.

 

 

Για το Ν.Α.Ο. Κέρκυρας

Οι έφοροι κωπηλασίας Γιώργος Δημουλής, Μπάμπης Βλάχος

και το Διοικητικό Συμβούλιο