Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΤΡΙΠΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΤΡΙΠΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ



Με 18 αθλητές και αθλήτριες Πανελληνιονίκες επέστρεψε το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ από το πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα 24 – 25 Ιουλίου 2010.



Το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ συμμετείχε με τρία πληρώματα και κατέκτησε τρία μετάλλια ( 1 χρυσό και 2 χάλκινα ) . Επίσης στην γενική βαθμολογία των παίδων – κορασίδων κατέλαβε την 4η θέση επί συνόλου 30 σωματείων

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε το πλήρωμα της ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΛΗΔΑΛΙΟΥΧΟΥ ΠΑΙΔΩΝ με πλήρωμα τους : 1. ΔΑΦΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 2. ΚΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ 3. ΧΕΙΜΑΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ 4.ΒΛΑΧΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ: ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων ο ΝΑΟΚ έχει να κατακτήσει από το 1978!!!!

ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε το πλήρωμα της ΟΚΤΑΚΩΠΟΥ ΠΑΙΔΩΝ (το πρώτο στην ιστορία του ΝΑΟΚ σε αυτό το αγώνισμα ) με πλήρωμα τους: 1. ΑΡΜΕΝΙΑΚΟ ΓΙΑΝΝΗ 2. ΚΑΤΕΧΗ ΓΙΩΡΓΟ 3. ΚΟΣΚΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟ 4. ΜΠΟΥΖΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ 5. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΠΥΡΟ – ΓΙΑΝΝΗ 6. ΒΛΑΧΟ ΣΠΥΡΟ 7. ΡΑΨΩΜΑΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ 8. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ: ΜΑΚΡΗ ΑΝΤΩΝΗ .



ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε το πλήρωμα της ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΥ ΑΝΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ με πλήρωμα τις: 1. ΒΡΑΧΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 3.ΜΑΜΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 4. ΑΤΣΟΠΑΡΔΗ ΣΟΦΙΑ.




Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ χρόνο με το χρόνο δείχνει σταθερά βήματα προόδου ,γράφοντας με λαμπρές διακρίσεις την νεότερη ιστορία του!!!

Την ερχόμενη Πέμπτη 5 Αυγούστου αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην ΠΡΑΓΑ της ΤΣΕΧΙΑΣ ο αθλητής μας ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο αγώνισμα τετραπλό σκίφ εφήβων.

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ συγχαίρει τον έφορο του τμήματος ,όλους τους αθλητές καθώς και τους προπονητές και τούς εύχεται πάντα διακρίσεις!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου