Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Μεγάλη αισιοδοξία «σκόρπισαν» οι νεαροί κωπηλάτες του ΝΑΟΚ στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης «Διονύσης Νικολούζος» που διεξήχθη στην Κέρκυρα, στην περιοχή Γουβιά (Βενετσιάνικα Ναυπηγεία), 7 και 8 Ιουλίου και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου μας αθλητή. Οι 300 και πλέον αθλητές και αθλήτριες, από όλα σχεδόν τα ναυταθλητικά σωματεία της Ελλάδας, πρόσφεραν πολλές όμορφες στιγμές κατά το διήμερο των αγώνων.
Στους αγώνες αυτούς ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 17 κωπηλάτες, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία και κατακτώντας 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια:
Χρυσά:
- Τσιριγκάκης Γεράσιμος στο σκιφ
- Αρμενιάκος Κων/νος και Πρίφτης Σπύρος στο διπλό σκιφ
Χάλκινα:
- Δημουλής Αλκίνοος, Αργυρός Δημήτρης, Κόντης Αντώνης και Μακρής Αντώνης στο τετραπλό σκιφ
- Σαγιαδινός Νίκος και Κοντός Σπύρος στο διπλό σκιφ 12 ετών
Μια από τις σημαντικότερες στιγμές των αγώνων ήταν η απονομή που κλήθηκαν να κάνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Διονύση.
Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ.Καρράς έδωσε την υπόσχεση ότι οι αγώνες αυτοί θα γίνουν θεσμός και εξεδήλωσε την πρόθεση της Ομοσπονδίας να διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Κέρκυρα, αφού στέφθηκαν από απόλυτη οργανωτική επιτυχία.
Ο ΝΑΟΚ επιθυμεί να συγχαρεί τους αθλητές και τους προπονητές του για τις επιτυχίες τους αλλά και να ευχαριστήσει τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στη διοργάνωση των αγώνων.


Για το Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
Ο έφορος κωπηλασίας Χαράλαμπος Βλάχος
και το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου