Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κουπιά από ασήμι



Με τρία ασημένια μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Πλόβντιβ της Βουλγαρίας οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ Μάμαλου Δήμητρα και Χειμαριός Βαγγέλης που συμμετείχαν στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας με τα χρώματα της Εθνικής 8-9 Σεπτεμβρίου 2012.
Αναλυτικά:
- Αργυρό βαλκανικό μετάλλιο κατέκτησε η Μάμαλου Δήμητρα στο διπλό σκιφ κορασίδων με τη Ζέρβα Κατερίνα του ΝΟΙ το Σάββατο 8/9.
- Αργυρό βαλκανικό μετάλλιο κατέκτησαν επίσης οι παραπάνω αθλήτριες μαζί με τις Κοντραφούρη Κων/να του ΝΑΟΣ και Αλεβιζάτου Λουίζα του ΝΟ Αργοστολίου στο τετραπλό σκιφ κορασίδων την Κυριακή 9/9.
- Αργυρό βαλκανικό μετάλλιο κατέκτησε ο Χειμαριός Βαγγέλης με τους Δημητρίου Ηρακλή από ΝΟ Πόρου, Βαγενά Κω/νου από ΔΝΟΗ και Αγγελόπουλο Βασίλη από ΝΑΣ στο τετραπλό σκιφ εφήβων την Κυριακή 9/9.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται στο κλείσιμο της φετινής αθλητικής χρονιάς να συμπληρώσει τις φετινές επιτυχίες του τμήματος κωπηλασίας του Ομίλου μας και να γεμίσει αθλητές, προπονητές και γονείς με αισιοδοξία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρει και εύχεται ανάλογες μεγάλες επιτυχίες και για τους υπόλοιπους αθλητές του Ομίλου


Για το Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
Οι έφοροι κωπηλασίας Χαράλαμπος Βλάχος και Γιώργος Δημουλής
και το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου